Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Geleneksel Çıkrık kış turizmi ilan edildi

Geleneksel Çıkrık kış turizmi ilan edildi
2

Geleneksel Çıkrık kış turizmi ilan edildi… Afyonkarahisar’ın Çıkrık Kasabası’nda bir grup vatandaş, kışın gelmesini fırsat bildi. Kayarak doyasıya eğlendiler. Çıkrık Gençlik Spor Başkanı Muammer Tiryaki ve belediye yetkilileri kayak yaparak geleneksel Çıkrık turizmi ilan ettiler.

Kurumsal Web Tasarım

Afyon’da geçtiğimiz günlerde aralıklarla yağan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Meşhur Çıkrık Çal Tepeside kasaba halkı tarafından ziyaret akınına uğradı. Kasabalı halk bir araya gelerek tepeden kaydılar. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Muammer Tiryaki: ”Biz yazın da kışın da kasabamız halkı ile bir araya geliyoruz. Bu kış biraz daha sert geçiyor ama yine bir araya gelmeyi bir arada olmayı kasaba halkı olarak başarıyoruz. Bu güzel bir şey. Tüm kasaba halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. İşte o görüntüler:

Afyon Çıkrık Haber
YORUMLAR

  1. Mt dedi ki:

    Bu güzel haberler için Alper beye teşekkür ederiz