Dolar 32,5653
Euro 34,8998
Altın 2.439,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Fragmanlar – 4

Fragmanlar – 4

Kurumsal Web Tasarım

Küçük Ağaç İçin…

Sebebini bilmediğim bir huzurun gönlüme doğması mümkün mü Küçük Ağaç? “Mümkünden de öte…” dediğini duyar gibiyim. Şu ağacın rüzgârda neşelenen yaprakları bize hoş geldin mi demede? Sessiz bir huzur yayılırken etrafa gönlümüz şimdi bu huzuru mu hissediyor?

Gün doğarken dağların üzerinde beliren kızıllığı mı izleyelim Küçük Ağaç? Senin de bu sevince katılmak istediğini duyuyorum. Şimdi büyükbabanın yaptığını yapmanın zamanı. Patika yollardan dağların üzerindeki gizli yerimize giderek hep beraber gün doğumunu seyredelim. Ufkun kızıllığı, bulutların hareketleri, gökyüzünün o rengârenk hâli üzerinde düşünelim beraber. Büyükanneyi unutmayalım tabii. Gün batımından sonra âheste âheste yürüyelim kulübeye doğru.

Güz Ayları

Güz ayları demek benim için memleket demek… Hâlbuki uzun yıllardan beri sonbaharı memleketinde değil de gurbette yaşıyorum. Sanırım önceleri bize basit gelen şeyler yıllar geçtikçe içimizde var oluyor. Neden bu aylarda yoğun bir daüssıla ve geçmişin tecrübeleriyle doluyorum, bilemiyorum. Evlerin önüne yığılmış ağaçların, ağaç motorlarıyla kesildiği, yaprakların mat yeşilden başka renk cümbüşüne doğru seyrettiği, yeşilin içinde kaybolmuş toprağın daha belirginleştiği, gün ışığının daha faklı parladığı güz ayları bende çağrışımları çok yoğun bir zaman dilimi demek.

Yasin Şen – Haber Afyon
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
27 Şubat 2023 01:03
27 Eylül 2021 02:21
10 Ekim 2021 02:12
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.