Dolar 32,2160
Euro 34,7898
Altın 2.419,69
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 23°C
Cum 24°C

Eskişehirli motosiklet tutkunlarından aileler için sosyal sorumluluk projesi

ESKİŞEHİR 222 MOTOSİKLET DERNEĞİ TARAFINDAN AİLE YAPISINI GÜÇLENDİRMEK AMACIYLA EBEVEYNLER İÇİN EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Eskişehirli motosiklet tutkunlarından aileler için sosyal sorumluluk projesi
2

Eskişehir 222 Motosiklet Derneği tarafından aile yapısını güçlendirmek amacıyla ebeveynler için eğitim programı düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehirli motosiklet tutkunları, farklı bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak eğitim programı düzenledi. Yaklaşık 10 hafta süren eğitimlerde, aile yapısını güçlendirmek amacıyla anne ve babalara yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Eğitmen Ergin Sarıgöl tarafından gerçekleştirilen seminerlerin sonunda ise ebeveynlere sertifika verildi.

Düzenlenen eğitim hakkında konuşan Eskişehir 222 Motosiklet Derneği Başkanı Gürkan Güler, “Toplumları ayakta tutan en önemli unsur ailedir. Aileleri güçlendirmek ve bilgilendirmek amacı ile dernek olarak anne ve babalara 10 haftalık eğitim çalışmaya yaptık. Eğitmen Ergin Sarıgöl tarafından seminer programları düzenlendi. Eğitimler sonunda, anne ve babalar için sertifika töreni hazırladık ve belgelerini takdim ettik. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bu tarz eğitimlerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.