Dolar 32,5412
Euro 34,8528
Altın 2.426,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Eşi ve kayınvalidesine bakın nasıl kurşun yağdırdı

Eşi ve kayınvalidesine bakın nasıl kurşun yağdırdı
2

Eşi ve kayınvalidesine bakın nasıl kurşun yağdırdı… Afyon’un Emirdağ ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesini pompalı tüfek ile kurşunlayan kişinin düzenlediği silahlı saldırının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntüleri görenler dehşete düştü. Kamera kayıtlarında kocanın, acı içerisinde yerde yatan eşine art arda kurşun yağdırması içleri sızlattı.

Kurumsal Web Tasarım

Yerde yatan eşine kurşun yağdırdı

Olay, dün öğlen üzeri Emirdağ ilçesi Çallı mahallesi 1025 sokakta gerçekleşti. Saldırıda, öne sürülen bilgilere göre Abdulkadir K. (25) adlı kişi, boşanma aşamasına olduğu eşi Büşra K. (20) ile onun annesi olan Selda O.’yu evlerinin önünde pompalı tüfekle defalarca ateş ederek yaraladı. Kurşunların vücuduna isabet etmesi sonucu ağır şekilde yaralanan Büşra K. saldırı yerine gelen ambulans ile üniversite hastanesine götürülerek tedaviye alındı. Elinde ve yüzünde saçma yaraları bulanan annesi Selda O. ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sonrası kaçan saldırgan Abdulkadir K., ilçedeki Keçeli Mezarlığı’nda polis ekiplerinin düzenlediği operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilen kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine teslim edildi.

Kızını korumaya çalıştı

Olayın bugün ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri ise görenleri üzdü. Olayda saldırıyı düzenleyen Abdulkadir K., Büşra K. ile annesi Selda O.’nun evlerine girmek için bahçe kapısını açtıkları sırada saklandığı karşı binanın bahçesinden ikilinin üzerine ateş etti. İlk kurşunda Büşra K. yere düşerken, daha sonra koşarak anne ve kızın yanına gelen Abdulkadir K., bahçe kapısını açıp acı içerisinde yerde yatan eşine art arda iki el daha ateş etti. Bu esnada anne ise kızını ve kendisini korumak amacıyla önce Abdulkadir K.’ya taş fırlattı, ardından bahçe kapısını kapattı. Fakat anne bunda başarılı olamadı. Anne Selda O. elindeki pompalı tüfekle 3 el ateş ettikten sonra kaçan damadının arkasından bahçeden bulduğu sopayı fırlattı ve daha sonra o da yere yığıldı.

Haberler Afyon
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.