Dolar 32,4042
Euro 34,5714
Altın 2.382,68
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 11°C
Paz 15°C

‘Yaralı Parmak’ görücüye çıktı

‘Yaralı Parmak’ görücüye çıktı
2

Kahramanmaraş’ın sevilen yüzü, Murat Eğridağ’ın yeni projesi olan ‘Yaralı Parmak’ projesinin tanıtımı yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Tural ŞAHBAZLI / KAHRAMANMARAŞ (İGFA)  – Kahramanmaraş’ta gerek yerel bir televizyondaki çalışmaları ve gerekse de sınır hattında yapmış olduğu başarılı çalışmalarla isminden söz ettiren gazeteci Murat Eğridağ, kentin ve vatandaşların sorunlarını dile getireceği ‘Yaralı Parmak’ projesinin basın lansmanını gerçekleştirdi.

Şairler Tepesi’nde gerçekleşen programda, gazeteci meslektaşları Murat Eğridağ’ı yalnız bırakmadı.

Meslek hayatına başladığı il günkü gibi heyecanlı olduğunu dile getiren gazeteci Eğridağ, “Meslek hayatımda ilk kez canlı yayında yaşadığım heyecanın aynısını şimdi de yaşadım. Heyecan olmazsa başarı olmaz. Programa katılan tüm gazeteci meslektaşlarıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kentin sorunlarının çözüme kavuşturulması için gereken çalışmaları yapacaklarının altını çizen Eğridağ konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Tam 17 yıldır omuz omuza beraber yol yürüdüğüm, bana ağabeylik, dostluk, kardeştik yapan ailemin ve hayatımın bir parçası gazeteci arkadaşlarımla yaralı parmak projemizin basın lansmanı programını gerçekleştirdik. Çıktığım bu yeni yolda çalışmalarımı benden daha çok sahiplenen dostlarıma üzerimde emekleri olan büyüklerime canı gönülden teşekkür ederim. Kısa bir not, bana diyorlar ki yıllarını verdiğin camiada eline ne geçti ne kazandın vs. Diyorum ki bu fotoğraf karesinde biriken samimi dostluk, arka planda binlerce hemşerimin sevgisi duası tüm dünya nimetleri ve zenginliklerinden kıymetlidir: Bu sevgiyi hisseden biri olarak ne kadar şükretsem azdır. İnşallah beni var eden dostlarım, sevdiklerim, sevenlerim yapacağımız çalışmalardan gurur duyuyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.