Dolar 32,2104
Euro 34,7705
Altın 2.450,25
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Dpü Gsf Görsel İleti̇şi̇m Tasarımı Bölümü Ödüle Doymuyor

DPÜ GSF GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ ÖDÜLE DOYMUYOR

Dpü Gsf Görsel İleti̇şi̇m Tasarımı Bölümü Ödüle Doymuyor
2

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunu Nurcan Günay, Bursa Büyükşehir Belediyesinin uluslararası düzeyde düzenlediği tasarım yarışmasında desen kategorisinde birincilik ve jüri özel ödülü olan İpek ve Çini Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Kurumsal Web Tasarım

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından “Hediyen Bursa Olsun” sloganıyla düzenlenen ve uluslararası düzeyde 727 tasarımcının katıldığı Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması’nda Lisansüstü Eğitim Enstitümüzde Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı yüksek lisans eğitimi alan GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunumuz Nurcan Günay, hem desen kategorisinde birincilik, hem de jüri özel ödülü olan ‘İpek ve Çini Ödülü’nü almaya hak kazandı.

GSF Dekanı ve aynı zamanda Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Mercin, öğrenciyi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.