Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Domaniç Hayme Ana MYO’dan “Küresel Isınma ve Sürdürülebilirlik” isimli seminer

DOMANİÇ HAYME ANA MYO’DAN “KÜRESEL ISINMA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK” İSİMLİ SEMİNER

Domaniç Hayme Ana MYO’dan “Küresel Isınma ve Sürdürülebilirlik” isimli seminer
2

Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Filiz Yüksel danışmanlığında yürütülen “Küresel Isınma ve Sürdürülebilir Kalkınma” isimli proje çerçevesinde, Domaniç’te ortaöğretim öğrencilerini bilinçlendirmek amacıyla seminer düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Domaniç Hisar İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Domaniç İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Aydın, Küresel Isınma ve Sürdürülebilir Kalkınma projesinin danışmanlığını yapan öğretim üyesi, Doç. Dr. Filiz Yüksel, okulda görev yapan öğretmenler ve öğrenciler ile Sadık Ahmet Kılıçarslan, Osman Onuk, Ali İhsan Demiralay, Alper Fidan, Furkan Adem Başkurt ve Emre Acar’dan oluşan proje ekibi katıldı.

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ile ilişkilendirilen projede Doç. Dr. Filiz Yüksel, sürdürülebilir kalkınma kavramı ve sürdürülebilir kalkınma amaçları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Doç. Dr. Yüksel’in ardından proje ekibinde görev alan öğrenciler küresel ısınma, küresel ısınmanın etkileri, küresel ısınmanın önlenebilmesi için alınması gereken tedbirler ile iklim değişikliğinin Türkiye’deki etkileri konularında katılımcılara sunum yaptılar.

Sunumun ardından bir konuşma yapan Doç. Dr. Filiz Yüksel, “Böylesine hayati bir konuda çalışmak istedikleri için proje ekibine teşekkür ediyorum. Küresel ısınma ve önlemleri konusunda öğrencilerde farkındalık oluşturmak istediğimiz için bu çalışmayı gerçekleştirdik. Benzer etkinliklerin iş birliği içinde genişletilerek ülke çapında yürütülmesi, erken yaşlarda bu konuda bilinç oluşturulmasını diliyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.