Dolar 32,3775
Euro 34,7618
Altın 2.436,00
BİST 9.983,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Şeyh Edebali̇ Üni̇versi̇tesi̇ Doluluk Oranı Yüzde 98.74 Ulaştı

ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ DOLULUK ORANI YÜZDE 98.74 ULAŞTI

Şeyh Edebali̇ Üni̇versi̇tesi̇ Doluluk Oranı Yüzde 98.74 Ulaştı
2

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin doluluk oranı yüzde 98.74 ulaştı. Açıklanan sonuçlar ardından açıklamada bulunan Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, “Üniversitemiz tercih edilen bir üniversite haline gelmiştir” ifadelerini vurguladı.

Kurumsal Web Tasarım

Şeyh Edebali Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla %98.74 doluluk oranına ulaştı. Açıklanan sonuçlara göre ön lisans programları için yüzde 100, lisans programları için yüzde 96.84 doluluk oranına ulaşan üniversitede ,2022-2023 eğitim öğretim dönemine yüzde 98.74 doluluk oranı ile başlayacak.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, üniversitelerinin tercih edilen bir üniversite olduğunun altını çizdi. Beydemir, “Üniversitemiz gerek akademik ve idari kadrosunun güçlü ve dinamik olmasıyla gerek eğitim kalitesiyle ve gerekse diğer pek çok bileşenle tercih edilen bir üniversite haline gelmiştir. Öğrencilerimize en iyi eğitimi en güzel şekilde verme gayreti içindeyiz. Üniversitemize yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.