Dolar 32,2278
Euro 34,7561
Altın 2.388,86
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Çevre Haftası’nda OEDAŞ projesi büyük ilgi gördü

TÜRKİYE ÇEVRE HAFTASI ÇERÇEVESİNDE ESKİŞEHİR’DE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERE KATILAN OEDAŞ TEMSİLCİLERİ, TANITTIKLARI ‘CAN DOSTU’ PROJESİYLE İLGİ TOPLADI.

Çevre Haftası’nda OEDAŞ projesi büyük ilgi gördü
2

Türkiye Çevre Haftası çerçevesinde Eskişehir’de düzenlenen etkinliklere katılan OEDAŞ temsilcileri, tanıttıkları ‘Can Dostu’ projesiyle ilgi topladı.

Kurumsal Web Tasarım

OEDAŞ; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın koordinesinde 81 ilde düzenlenen 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinliklerine katıldı. Eskişehir’de gerçekleşen ve sıfır atık temasının ele alındığı etkinlikte yer alan OEDAŞ yetkilileri, sürdürülebilirlik projeleri ve atık ağaç direklerini sokak hayvanları için yuvaya dönüştürdüğü Can Dostlar projesi hakkında bilgi verirken, çocuklara da kırtasiye seti hediye etti.

‘Can Dostlar’ projesi büyük ilgi topladı

Geçtiğimiz hafta elektrik dağıtım sektöründe bir ilke imza atarak, Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımlayan OEDAŞ, hayata geçirdiği ve hedeflediği projeler hakkında bilgi verdi. Teması sıfır atık olarak belirlenen Türkiye Çevre Haftası etkinliğinde OEDAŞ’ın en büyük ilgi ve beğeni toplayan projelerinden biri de atık ağaç direklerinin sokak hayvanları için yuvaya dönüştürüldüğü ‘Can Dostlar’ projesi oldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.