Dolar 32,4554
Euro 34,7460
Altın 2.423,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 11°C

Bozüyükün Kurtuluşunun 100Üncü Yıl Etki̇nli̇kleri̇ Sürüyor

KURTULUŞUN 100. YILINI KUTLAMA ETKİNLİKLERİNDE POP GECESİ YAŞANDI

Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde yerel sanatçıların konserleri devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerin 7’inci gecesinde gençler tarafından ilgi gören “Sahne Senin, Yıldız Sensin” bölümünde sahne alan ilkokul öğrencileri Kevser, Damla ve Ayşegül başarılı performansları ile beğeni kazandı. Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, minik müzisyenlerin söyledikleri şarkının bitiminde sahneye gelerek Kevser, Damla ve Ayşegül’ü cesaretleri ve özgüvenlerinden dolayı tebrik etti ve çiçek takdiminde bulundu. Programda daha sonra Bozüyük’ün sevilen seslerinden Metin Özkan ve orkestrası sahne alarak izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Metin Özkan ve orkestrası gece boyunca Barış Manço’dan Edip Akbayram’a, Erkin Koray’dan Haluk Levent’e kadar sevilen pek çok sanatçının unutulmaz şarkılarını seslendirdiler. Programı izleyenler hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederek muhteşem bir gece geçirdiler. Konser sonrasında konuşan Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu “Kurtuluş günleri etkinliklerimizde bu akşam Metin Özkan ile beraberdik. Metin Bey ezber bozdu bu gece. Bu akşam çok farklı bir Metin Özkan izledik. Kendisine ve orkestrasına çok teşekkür ediyorum. Güzel bir müzik gecesi yaşadık. İyi ki varsın, teşekkürler” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.