Dolar 32,2365
Euro 34,8296
Altın 2.426,47
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C

BŞEÜ Tiyatro Bölümü öğrencileri Osmaneli’nde tiyatro oyunları sahneledi

OSMANELİ İLÇESİNDE ŞEYH EDABALİ ÜNİVERSİTESİ TİYATRO BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN “TARLA KUŞUYDU JULİED” VE KOMİK PARA” ADLI OYUNLARINI SERGİLEDİLER.

BŞEÜ Tiyatro Bölümü öğrencileri Osmaneli’nde tiyatro oyunları sahneledi
2

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından “Tarla Kuşuydu Julied” ve Komik Para” adlı oyunları sahneledi.

Kurumsal Web Tasarım

Osmaneli Belediyesi ile yapılan proje çerçevesinde düzenlenen ve ilçe halkı tarafından çok beğenilen oyunları öğrenciler büyük bir beceri ile sundular. Tiyatro oyunu sonrasında oyunculara teşekkür etmek üzere sahneye gelen Osmaneli Belediye Başkan Münür Şahin “Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden gelerek bizlere bu muhteşem oyunları sergileyen tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Tiyatro eğitimi alan siz değerli oyuncularımıza baktığımızda şundan emin oluyoruz ki gelecekte tiyatro şimdi bulunduğu noktadan çok daha ileriye gidecektir. Öğrenci arkadaşlarımızı ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Öğrencilerimizin kültürel ve sanatsal etkinlikleri sahiplenmeleri ve profesyonel tiyatrocular gibi bu tür oyunları sergileyebiliyor olmaları bizleri çok sevindirmektedir” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.