Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
16°C
Hafif Yağmurlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C

Bilecik’te ’Düdüklüde Kıymalı Bamya’ adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı

BİLECİK’TE ’DÜDÜKLÜDE KIYMALI BAMYA’ ADLI TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Bilecik’te ’Düdüklüde Kıymalı Bamya’ adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı
2

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi tiyatro çalışmalarında eğitim alan oyuncular hünerlerini, ‘Düdüklüde Kıymalı Bamya’ adlı tiyatro oyunu ile sergiledi.

Kurumsal Web Tasarım

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyunu, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Başkan Yardımcısı Özgür Algın ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Gösterdikleri performans ile izleyenlerden büyük beğeni toplayan oyuncular oyun sonunda sertifikalarını Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’ndan aldı. Oyun sonunda oyunculara çiçek ve sertifikalarını takdim eden Başkan V. Subaşı, oyunu büyük bir keyifle izlediklerini belirterek, oyunculara teşekkür etti. Bilecik Belediyesi olarak sanatın her alanda kısıtlandığı bir dönemde kültürel ve sanatsal aktiviteleri sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan V. Subaşı, ‘’Belediyemiz Sanat Akademinda güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gerçekten çok güzel bir performans ile karşılaştık. Sanatın ve kültürel faaliyetlerin kısıtlandığı bir ortamda yaptığımız bu çalışmalar bizler için geleceğe umut oluyor. Oyunda ve eğitimlerde yer alan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başkan V. Subaşı konuşması sonrasında Genel Sanat Yönetmeni Onur Algın’a çiçek takdim ederken, sahne alan Celal Masat, Emrah Şengül, Emre Bulut, Serpil İçöz, Damla Akdeniz, Ecrin Işık, Ayşe Yurttaş, Arzuhan Bulut, Bilge Sertcan, Beyzanur Çerkez, Ayşe Sabah, Sedanur Coşkun, Merve Eren’e sertifikalarını verdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.