Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Bilecik’te bir kütüphane açılışı daha gerçekleştirildi

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI İLE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAKLIĞINDA “KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN” PROJESİ KAPSAMINDA BİLECİK’İN İNHİSAR İLÇESİ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ’NDE KÜTÜPHANE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. AÇILIŞA BİLECİK İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ SERKAN BİRCAN, İNHİSAR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KEPEZ, İNHİSAR KAYMAKAMI ELİF NUR SAÇAL VE DİĞER DAVETLİLER KATILDI.

Bilecik’te bir kütüphane açılışı daha gerçekleştirildi
2

“Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi ile Bilecik’te bir kütüphanenin açılışı daha gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi ile Bilecik’in İnhisar ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde kütüphane açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal ve diğer davetliler katıldı.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Serkan Bircan, kente bir kütüphane daha kazandırmanın sevinci içerisinde olduğunu belirterek, “Kitapsız yetişen çocuk, susuz büyüyen ağaca benzer ilkesi ile bizlerde kitapsız okul, kitapsız çocuk kalmasın dedik. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yeni kütüphaneleri hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.