Dolar 32,5681
Euro 35,0219
Altın 2.427,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Bayırköylü 100 kişi İstanbul’un tarihi ve manevi mekanlarını gezti

100 KİŞİ İSTANBUL’UN TARİHİ VE MANEVİ MEKANLARIYLA BULUŞTU

Bayırköylü 100 kişi İstanbul’un tarihi ve manevi mekanlarını gezti
2

Pandemi etkilerinin azalmasıyla birlikte kültürel faaliyetlerine ağırlık veren Bayırıköy Belde Belediyesi, İstanbul’a gezisi düzenledi. Gerçekleştirilen gezide 100 kişi İstanbul’un tarihi ve manevi mekanlarıyla buluştu.

Kurumsal Web Tasarım

Gezi turuna katılan vatandaşlar, rehber eşliğinde ilk olarak sabah namazını Eyüp Sultan Cami’nde kıldı. Kahvaltı ardından Pierre Loti tepesine ulaşan tur, Haliç’in manzarasını seyretti. Gezi turuna katılan vatandaşlar Sultan Ahmet Cami, Aziz Mahmut Hüdai Mihrimah Sultan Cami ve Türbesi, Ayasofya Cami, Büyük Çamlıca Cami’ni ziyaret ettiler. Ayrıca Topkapı sarayı ve yapılan boğaz manzaralı tekne turu ile İstanbul’un muhteşem görselliğini denizden de görme fırsatı buldular.

Geziyle ilgili açıklama yapan Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “Hem tarihi hem de kültürel zenginlikler şehri olan İstanbul’a gezi düzenledik. Göreve geldiğimizden bu yana vatandaşımızın hem sosyal ve daha birçok alanda gelişmeleri için başarılı çalışmalara imza attık. İnşallah gezilerimiz devam edecek” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.