Dolar 32,5762
Euro 34,9963
Altın 2.463,44
BİST 9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Başkan Yaman, Yaz Kuran Kursu Öğrenci̇leri̇ni̇n Dönem Sonu Heyecanına Ortak Oldu

BAŞKAN YAMAN, YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN DÖNEM SONU HEYECANINA ORTAK OLDU

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin dönem sonu heyecanına ortak oldu.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik İl Müftülüğünce Bayırköy Beldesi’nde 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler için ‘Yıl Sonu Programı’ düzenlendi. Düzenlenen programa Bilecik İl Müftsü Ali Erhun, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Bayırköy Belde Belediye Cami’nde gerçekleştirilen programda minik öğrenciler, bir dönem boyunca öğrendiklerini sergileme fırsatı buldu. Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu yıl sonu etkinliğinde çocuklarını izleyen veliler duygu dolu anlar yaşadı.

“Bütün gaye ve hedefimiz, Allah’ın rızasını kazanmak ve onun rızasını kazanacak nesiller yetiştirmektir”

Programda konuşan Başkan Mustafa Yaman, “Birbirinden güzel ilahileri, duaları, Hadis-i Şerifleri ve Kuran-ı Kerim tilavetlerini okuyan çocuklarımızı görünce duygulanmamak elde değil. Çocuklarımız bize Yüce Allah’ın emanetidir. Biz onlara neyi gösterirsek, nasıl davranırsak onlarda onu alacaklardır. Allah’ın emretmiş olduğu güzellikleri onlara söyler, bu şekilde eğitip büyütürsek, inşallah hem kendileri hem aileleri hem ülkeleri için daha faydalı ve bilinçli nesiller olacaklardır. Bütün gaye ve hedefimiz, Allah’ın rızasını kazanmak ve onun rızasını kazanacak nesiller yetiştirmektir” dedi.

Başkan Yaman, kurslarda emeği geçen öğreticilere teşekkür ederken, çaba ve gayretlerinden dolayı öğrencilerimizi de kutladı.

Program, Başkan Yaman ve İl Müftüsü Ali Erhun’un Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine hediye takdim etmesinin adından son buldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.