Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

En sevdikleri kitap karakterlerini canlandırdılar

TENEFFÜS SAATİNDE OKULUN HOPARLÖRLERİNDEN ÇALINAN OYUN HAVALARI VE ÇEŞİTLİ MÜZİKLERLE DOYASIYA EĞLENEN MİNİKLER, OKUL BAHÇESİNİ ADETA BİR PARTİ ALANINA DÖNÜŞTÜREREK RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU.

En sevdikleri kitap karakterlerini canlandırdılar
2

Eskişehir’de ilkokul öğrencileri, Kütüphane Haftası çerçevesinde en sevdikleri kitapların karakterlerine bürünerek renkli görüntüler oluşturdu.

Kurumsal Web Tasarım

Bu yıl 28 Mart-3 Nisan tarihlerinde kutlanan Kütüphane Haftası, Eskişehir Hürriyet İlkokulu’nda renkli anlara sahne oldu. Öğrencilerin eğlenerek kitaplara daha çok ilgi duymalarını sağlamak, haftanın önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına etkinlik düzenlendi.

En sevdikleri kitabın kahramanı oldular

Öğrencilerden en sevdikleri kitaplardan karakter seçmeleri ve bu karakterleri canlandırmaları istendi. Velilerin de desteğiyle minikler çeşitli kostümlerle okula geldi. Prensesten cadıya, süper kahramandan korsana, uğur böceğinden Nasreddin Hoca’ya kadar birçok çeşit kostüm giyen öğrenciler, böylece kitap kahramanlarını en sevimli şekilde gerçek dünyaya yansıttı.

Doyasıya eğlendiler

Öğrencilerin Kütüphane Haftası etkinliği bununla da sınırlı kalmadı. Teneffüs saatinde okulun hoparlörlerinden çalınan oyun havaları ve çeşitli müziklerle doyasıya eğlenen minikler, okul bahçesini adeta bir parti alanına dönüştürerek renkli görüntüler oluşturdu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.