Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Başkan Işık yeleğini giyip, imalathaneye girdi

Başkan Işık yeleğini giyip, imalathaneye girdi
2

Gürsu Belediyesi, vatandaşın ve cami cemaatinin isteği üzerine çevre düzenlemesi ve ışıklandırma yaptığı Merkez Cami’deki çalışmalarını tamamladı. Cami çevre düzenlemesi ve ahşap korkuluklarının imalatına Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da katıldı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Gürsu’nun merkezinde her ibadet vakti yoğun olan Merkez Cami için vatandaş ve cami cemaati Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a ulaşıp, çevre düzenlemesi ve bahçe düzenlemesi yapılmasını istediler.

İsteği kırmayan Başkan Işık, çalışmalara bizzat katıldı. Merkez Cami önünde kaldırımda tretuar çalışmasına başladı.

Akabinde ise cami etrafındaki duvarlar yenilendi. Üzerine ise tamamen Gürsu Belediyesi’nin kendi imalatı olan ahşap korkuluklar yerleştirildi.

Korkulukların yapımında bizzat çalışan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, imalathanede ekiple beraber çalıştı. Korkulular da takıldıktan sonra cami için peyzaj çalışmaları ve ışıklandırmalar da tamamlandı. “Merkezi Cami’nin gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel oldu” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık; “Cami cemaatimizin ibadetini yaptıktan sonra bir nefes alacağı, oturacağı düzeni kurduk. Çiçeklerle süsledik. Gece güzelce ışıklandırmalarını da tamamladık. Şahsen elim de bu çalışmaya değdi. Sonuçta hepimizin memnun olduğu bir çalışma oldu. Allah güzel günlerde ibadet etmeyi nasip eylesin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.