Dolar 32,2633
Euro 34,7910
Altın 2.440,78
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 14°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Afyon polisi kayıp Sudenur’u buldu

Afyon polisi kayıp Sudenur’u buldu
2

Afyon polisi kayıp Sudenur’u buldu… Afyon’da ‘tuvalete gidiyorum’ diyerek evden ayrılan ve bir daha evine geri dönmeyen 13 yaşındaki Sudenur Yiğit, Afyonkarahisar polisinin saatler süren başarılı takibi ve çalışmaları neticesinde çarşıda gezerken bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

Olucak mahallesi Büyük Olucak sokağında hayatını sürdüren 13 yaşındaki Sudenur Yiğit, Pazar günü evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Annesi ve babası tarafından her yerde aranan Sudenur Yiğit, en son Erenler mahallesinde görülmüş ve buna rağmen bulanamamıştı. Afyon polisinin saatler süren başarılı çalışması sonucu teknik ve fiziki takibi yapılan 13 yaşındaki Sunedur Yiğit, bugün şehir merkezindeki çarşıda gezerken polis ekipleri tarafından bulundu. Şu an Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülen Yiğit, yapılan çalışmalardan sonra ailesine teslim edilecek.

Afyon Haber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.