Dolar 32,4932
Euro 34,9317
Altın 2.431,38
BİST 9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan 1 Ki̇şi̇ Tutuklandı

AFYONKARAHİSAR’IN EMİRDAĞ İLÇESİNDE POLİS TARAFINDAN UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK YAPILAN OPERASYONDA 1 KİŞİ TUTUKLANIRKEN, 3 KİŞİ HAKKINDA İSE ADLİ KONTROL KARARI UYGULANDIĞI BELİRTİLDİ.

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 1 kişi tutuklanırken, 3 kişi hakkında ise adli kontrol kararı uygulandığı belirtildi.

Kurumsal Web Tasarım

Edinilen bilgilere göre, hırsızlık ve benzeri çeşitli suçlardan 3 ayrı yakalama kararı bulunan ve hakkında 4 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.A., uzun soluklu bir çalışma sonucunda Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalandı. Yakalanmamak için sürekli adres değiştiren G.A., Emirdağ polisince saklandığı bir gecekonduda kıskıvrak yakalandı. G.A.’nın üzerinde ve evinde yapılan arama sonucunda satışa hazır vaziyette sentetik uyuşturucu hap ve esrar ele geçirildi. Soruşturmayı genişleten Emirdağ polisi G.A’nın uyuşturucu ticaretinde S.A, E.D ve V.T., isimli kişilerle bağlantılı olduğunu tespit etti. Diğer şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan arama sonucunda satışa hazır hale getirilmiş vaziyette metanfetamin diye tabir edilen sentetik uyuşturucu, esrar, uyuşturucu emdirilmiş peçete, uyuşturucu içmek için kullanılan aparatlar, 1 adet ruhsatsız silah ve çok sayıda tarihi eser görünümlü objelere ele geçirildi.

Yakalanan şüphelilerden G.A.’nın tutuklanarak Bolvadin Cezaevine teslim edildiği, diğer 3 şüphelinin ise ilgili mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmalarına devam edildiği kaydedildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.