Dolar 32,2599
Euro 34,8394
Altın 2.433,45
BİST 10.043,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 18°C
Az Bulutlu
Afyon
18°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Ankara Acer Servisi

Ankara Acer Servisi
2

Acer markası uzun yıllardır sektörde varlığını başarıyla sürdüren bir markadır. Markanın bünyesinde üretilen dizüstü bilgisayarlar, notebooklar ve diğer akılı cihazların bakım ve onarım hizmetleri yetkili servisler tarafından karşılanmaktadır. Türkiye’nin hemen her ilinde ve bölgesine Acer servisi ile karşılaşmanız mümkün olmaktadır. Geniş servis ağıyla Acer yetkili servis noktaları her an her sorunda yanınızdadır.

Kurumsal Web Tasarım

Ankara Acer servisi tarafından cihazların tüm onarım ve orijinal parça değişim işlemleri garantili olarak müşterilere sunulur. Yetkili servislerden cihazlarınızda bir arıza olması durumunda profesyonel destek talep etmeniz cihazın ömrünü uzatır. Zira farklı bilgisayar tamiri yapan firmalarla anlaşmanız halinde cihazınızın arızası daha çok artabilir. Bu nedenle Acer Ankara teknik servis sitesiyle iletişime geçmeniz mantıklı olacaktır.

Acer Teknik Servisin Verdiği Hizmetler Nelerdir?

Acer markasına ait olan tüm cihazlarınızın bakım ve tamir işlemleri yetkili servislerde garantili olarak yapılmaktadır. Aynı zamanda Acer yetkili servis Ankara hizmetleri arasında:

  • Laptop ekran onarımı
  • Yazılım, donanım sorunları
  • Notebook arızaları
  • Orijinal parça değişimi
  • Anakart arızaları
  • Acer adaptör satışı
  • Batarya sorunları
  • Bilgisayarların yavaş çalışması gibi sorunlar

Tüm bu hizmetler Acer teknik servis firmalarında kısa zamanda gerçekleştirilmektedir. Ürünlerin bakım, onarım ve yedek parça değişimi gibi işlemler iki yıl garantili olarak müşterilere sunulmaktadır. Yetkili servislerde gereksinim duyulması halinde ikinci el ürünlerinde satışı yapılabiliyor. Acer Ankara teknik servis sitesi üzerinden teknik servis kaydı oluşturabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.