Dolar 32,4593
Euro 34,8389
Altın 2.433,35
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 14°C

Evlerde Şıklık Yaratan Lamine Parkeler

Evlerde Şıklık Yaratan Lamine Parkeler
2

Lamine parke kapalı mekânlarda ev ya da iş yerlerinde hatta ofislerde zemin ürünü olarak kullanılmaktadır. Bu tarz parkeler zemine doğal bir görüntüm katarak şık durmasını sağlar. Parkeler genel anlamda ağaç gövdelerinden elde edildikleri için son derece doğaldır. Fayans ya da mermer gibi zeminlere inat olarak ısıyı dengeli bir şekilde yansıtır. Üzerindeki cila sayesinde de alanda aydınlık ve parlaklık oluşturmaktadır.

Kurumsal Web Tasarım

Parke cila işlemlerinde de özenli bir şekilde üretim aşamasından sonra ürünü daha fazla parlaması sağlanır. İç mekânlarda sıklıkla tercih edilen bu parkeler doğal ağaç gövdelerinden üretildiği için renk tonlaması da kahverengi ve bunun tonları şeklinde satışa sunulur. Parkelerin iyi bir şekilde yerleştirilmesi çok önemlidir ve bu konuda destek almak için ise parke cilam internet sitesi ziyaret edilebilir.

Sistre Cila Nedir?

Sistre cila zamanla kullanılmış eskimiş ve yıpranmış olan parkelerin onarılarak cilalama işlemi aşamalarından oluşur. Parkeler zamanla kullanılarak çizilerek yıpranabilmektedir. Belirli zamanlarla yapılan periyodik parke bakımları sayesinde parkenin ömrü uzatılabilir. Parke cilam internet sitesi üzerindeki ustalardan destek alınarak parkeler onarılabilmektedir.

Zımpara makinesi ile parkelerin üzerleri belirli numaralarla inceltilir aynı zamanda dolgu yapılması gereken alanlarda doldurulur. Son olarak parke üzerine cilalama işlemi yapılarak kurumaya bırakılır. Tüm bu aşamanın adı ise sistre cilalama işlemidir. Bu işlemlerin titizlikle yapılması parkenin ömrünün daha fazla uzatacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.