Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Fivem Vds Ne İşe Yarar?

Fivem Vds Ne İşe Yarar?
2

Fivem vds ile oyunlarınızı sınırsız bir şekilde ve daha kaliteli bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Bu sunucudan hizmet almaya başladığınızda oyunlarınızı daha güvenilir bir şekilde de oynamaya başlıyorsunuz. Sunucu oyunlara özel olarak yapılmıştır. Çeşitli oyunların donanımları ve özellikleri bu sunucuya yüklenmiştir. Windows 2012 R2 işletim sistemi üzerinden uzaktan bir şekilde yönetebiliyorsunuz. Bu sunucuyu satın aldıktan sonra istediğiniz paketi seçip sınırsız bir şekilde oyun tadına varabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım

Sunucunun paketlerini site üzerinde detaylı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz. Bu paketlerden herhangi birini seçerek kurulumunuzu tamamlayabilirsiniz. Paketlerin detayları paket altındaki açıklama kısmında veriliyor. Bu açıklama kısmını detaylı bir şekilde inceleyerek paket seçiminizi doğru bir şekilde yapabilirsiniz.

Fivem VDS Mikrotik Koruma Nedir?

Fivem vds mikrotik koruma ile oluşabilecek olan çeşitli saldırılara karşı bir önlem almış olursunuz. Bu saldırılara karşı oyunlarınızı daha güvenilir bir hale getirebiliyorsunuz. mikrotik koruma paketler dışında ek bir ücret ödenerek satın alınabiliyor. Bu korumayı satın aldıktan sonra 5 GBit/s kadar saldırılara karşı donanımsal koruma sağlıyorsunuz.

Mikrotik koruma tüm oyun sunucuları için özel olarak geliştirilmiş ve hazırlanmıştır. Oyun sunucusu satın aldığınızda mikrotik korumayı da yanında alarak daha güvenilir bir şekilde oyun oynamayı sağlarsınız. https://ilinerteknoloji.com/gta5fivem.php site üzerinden paketleri incelediğinizde bu koruma hakkında da detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca paket satın alırken yanında koruma paketini de satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.