Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

12. Uluslararası Eski̇şehi̇r Kari̇katür Festi̇vali̇nde ‘Göç Konusuna Di̇kkat Çeki̇ldi̇

AKTİFFELSEFE KÜLTÜR DERNEĞİ’NCE 12’NCİSİ DÜZENLENEN ULUSLARARASI ESKİŞEHİR KARİKATÜR FESTİVALİ’NDE; 61 FARKLI ÜLKEDEN 301 KARİKATÜRİST VE TOPLAM 855 ADET KARİKATÜR KATILIM GÖSTERDİ.

Aktiffelsefe Kültür Derneği’nce 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Karikatür Festivali’nde; 61 farklı ülkeden 301 karikatürist ve toplam 855 adet karikatür katılım gösterdi.

Kurumsal Web Tasarım

Göç konusunda bir farkındalık uyandırmak istenen organizasyon 25 yıldır iki senedir bir olarak gerçekleşiyor. Gelenekselleşen etkinlikte bu yıl da müzik dinletisi ve sergi açılışı ile başlayıp ‘göç’ konulu panellerle devam etti. Panelist olarak Aktiffelsefe Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Uysal, karikatürist Tan Oral, akademisyen Prof. Dr. Medine Sivri, oyuncu Devrim Özder Akın ve müzisyen Abdullah Gündüz kürsüdeki yerlerini aldı. Düzenlenen etkinlikte 61 farklı ülkeden 301 karikatürist ve toplam 855 adet karikatür katılım gösterdi.

Festival danışmanları Oral ve Aygün’ün sergilenmek üzere seçtiği karikatürlerle oluşturulan göç konulu festival sergisi, Eskişehirli sanatsever vatandaşlar tarafından ilgiyle incelendi. Soru cevap şeklinde gerçekleştirilen panel ise alkışlarla sona erdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.