Dolar 32,5246
Euro 34,8395
Altın 2.488,50
BİST 9.540,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Yine esnafımız mağdur yine halkımız mağdur

Yine esnafımız mağdur yine halkımız mağdur
2

Yine esnafımız mağdur yine halkımız mağdur… CHP Afyon İl Başkanı Yalçın Görgöz ve arkadaşları Afyon Karayolları kavşağında yapılacak olan alt geçit çalışmasının olduğu bölgeye gitti. Görgöz, Kurtuluş Caddesi Müze karşısında bulunan esnafların çağrısı üzerine bölgeye gittiklerini belirtti.

Kurumsal Web Tasarım

Görgöz: ”Alt geçit yapılacak alanda, ne araçlara, ne de yayalara geçecekleri bir yol bırakılmamış. Geliş-gidiş tamamen kapalı. Ayrıca hiç kimseye bu çalışmalara ne zaman başlanacağı, ne kadar süreceğinin bilgisi verilmemiş. Daha daha önemlisi, bu bölgede yaşayan halkın, esnafın ulaşımını nasıl sağlanacağı hiç düşünülmemiş” İfadelerini kullandı.

”Zamanlama uygun değil”

Salgın sürecinde uzun bir süre mağdur olan esnafımız ve vatandaşlar, haklı olarak neden kapanma sürecinde bu çalışmaya başlanmadığını sordular. “Tam da bayram öncesi 3-5 kuruş para kazanacağız diye sevinirken, hevesimiz kursağımızda kaldı, 200 metre ilerideki camiye Cumaya bile gidemiyoruz. Adeta buraya hapsolunduk, müşterilerimiz alışverişe gelemiyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Bu bölgede eğer ihtiyaç varsa ve bir alt geçit yapılması gerekiyorsa elbette yapılır. Yapılıyor. Ancak bunun planlaması enine-boyuna hesaplanarak yapılmalıydı. Çalışmalar yapılırken, esnaflarımızın ve halkın yaşam koşullarını olumsuz etkilemeyecek şekilde, her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hesaplanmalıydı.

İlgililere çağrımızdır

Bir an evvel hem yaya hem de araçların geliş-gidişini sağlayacak şekilde yolun kullanımını sağlayın. Civarda bulunan esnafların daha fazla mağdur olmaması ve çevrede yaşayan insanların ulaşımı için bunu geciktirmeden yapın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.