Dolar 32,5346
Euro 34,9863
Altın 2.440,42
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Yiğit Özşener çapkınlığına puan verdi: 10 üzerinden 7

Yiğit Özşener çapkınlığına puan verdi: 10 üzerinden 7
2

Yıllardır yer aldığı sıra dışı projelerle isminden söz ettiren Yiğit Özşener, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’e konuk oldu.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA)- Yiğit Özşener tek kişilik oyunu ‘Aşınma’yı ‘Hakan Gece ile Sıkı Muhabbet’te “Hepimiz ömrümüz boyunca farklı nedenlerden dolayı aşınıyoruz. Doğa da aşınıyor, her yer aşınıyor. Ama bizim aşınmamız farklı oluyor. Oyun, insanın doğduğundan ölümüne kadar geçirdiği ömründen ve uyum sağlama çabasından yani aşınmasından bahsediyor” sözleriyle anlatıyor.

Deliliğin bilinçli bir eylem olduğunu, yıkıp dökerek gerçekleşmek zorunda olmadığını anlatan Özşener, “Bilinçli halde deliriyorum. Ve bazı konularda ısrarcı oluyorum. Keşif alanında acılar yaşıyorum. İnsan bilmediği, görmediği, tanımlayamadığı zaman daha çok hata yapıyor. Bu hataların bazıları da insana acı yaşatıyor” diyor.

Kariyeri boyunca özel hayatının gizliliğine önem verdiğini anlatan oyuncu: “Çok çapkın olduğum söylenemez, az çapkın olduğum söylenebilir. 1’den 10 kadar numaralandırırsak 7! Soğuk olarak bilinsem de flört etmeyi severim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.