Dolar 32,3709
Euro 35,0353
Altın 2.325,61
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Bursa Gemlik’te Ramazan neşeyle geldi

Bursa Gemlik’te Ramazan neşeyle geldi
2

Bursa’da Gemlik Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan Sokağı, ilk akşam binlerce Gemlikliyi ağırladı. Çocuklar oyun alanında eğlenirken büyükler ise gösterilere yoğun ilgi gösterdi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Ramazan’ın ilk iftarını Zeytin Dalı Aşevi’nde gerçekleştirdi. Burada aşevi çalışanları ile görüşen Başkan Sertaslan, iftara gelen Gemlikliler ile sohbet etti. 

Başkan Sertaslan iftardan sonra Ramazan Sokağı’na geçti. Eski Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde kurulan şenlik alanında dolaşan Başkan Sertaslan oyun alanında eğlenceli dakikalar yaşayan çocuklarla fotoğraf çektirdi. Geleneksel macun ikramının yapıldığı standa gelen belediye başkanı, Gemlikliler ile birlikte sıraya girerek macun aldı.

Bütün bayram ve özel günleri Gemlik’te ağız tadıyla kutlamak istediklerini söyleyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Ramazan ayı için güzel bir program hazırladıklarını belirterek, “İlk kez 2019 yılında düzenlediğimiz Ramazan Şenliklerimize pandemi nedeniyle zorunlu bir ara vermiştik. Bu yıl programlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Gemlikliler için tüm Ramazan devam edecek, dolu dolu bir program hazırladık. Şenliklerimizde eğlenen çocuklarımız, gelecek Ramazanları iple çekecek. Tüm hemşerilerimi şenliklerimizde Ramazan coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum” dedi.

Eski Endüstri Meslek Lisesi Bahçesi’nde kurulan Ramazan Sokağı’nda Gemlikli esnaf kendi ürünlerinin satışını yapıyor. Ayrıca şerbet, macun ve patlamış mısır ikramı yapılıyor.

Oyun alanında çocukların eğlenceli vakit geçirdiği Ramazan Sokağı’nda her akşam düzenlenecek programlarda meddah, illüzyon gösterisi, ilahi, semazen ve fasıl programları ile söyleşiler gerçekleşecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.