Dolar 32,4042
Euro 34,8052
Altın 2.433,61
BİST 9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C

Yerli̇ Malı Haftası Sebebi̇yle Hayır Çarşısı Açıldı

YAVUZ SULTAN SELİM ORTAOKULU’NDA YERLİ MALI HAFTASI SEBEBİYLE DÜZENLENEN HAYIR ÇARŞISININ AÇILIŞI BOZÜYÜK KAYMAKAMI ADEM ÖZTÜRK, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAHMUT DEMİR, İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRÜ NAZMİ KURU VE ÖĞRENCİLER TARAFINDAN YAPILDI

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu tarafından düzenlenen hayır çarşısının açılışını Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nda Yerli Malı Haftası sebebiyle düzenlenen hayır çarşısının açılışı Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, İlçe Özel İdare Müdürü Nazmi Kuru ve öğrenciler tarafından yapıldı. Okul öğretmenlerinin ve öğrenci velilerinin hummalı bir çalışma içerisinde organize oldukları ve oldukça yoğun bir temponun yaşandığı hayır çarşısında herkes gönüllerince alışveriş yaptı. Aradığınız ne varsa ev usulü yapılmış pastadan böreğe, poğaçadan kurabiyeye, tatlısından tuzlusuna yemek ve salata çeşitlerinin yanı sıra sebze ve meyve bulmanız da mümkün olan hayır çarşısında, her şey veliler tarafından hazırlandı.

Kaymakam Öztürk, hayır çarşısını gezerek hem öğrenciler hem de veliler ile bir araya gelerek sohbet etti. Göstermiş oldukları birlik ve beraberlik örneği için katılan herkese teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.