Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Türki̇ye Su Kayağı Kulüpler Arası Gençler Ve Büyükler Şampi̇yonası Tamamlandı

TÜRKİYE SU ALTI SPORLARI FEDERASYONU FAALİYET PROGRAMINDA YER ALAN VE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN VE 100 İLDEN 100 SPORCUNUN KATILDIĞI TÜRKİYE SU KAYAĞI KULÜPLER ARASI GENÇLER VE BÜYÜKLER ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI. MÜSABAKALAR NETİCESİNDE DERECEYE GİREN SPORCULAR MADALYA VE KUPALARINI ALDI.

Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 100 ilden 100 sporcunun katıldığı Türkiye Su Kayağı Kulüpler Arası Gençler ve Büyükler Şampiyonası tamamlandı. Müsabakalar neticesinde dereceye giren sporcular madalya ve kupalarını aldı.

Kurumsal Web Tasarım

Spor şehri Afyonkarahisar’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bir ilk gerçekleştirildi. Türkiye Su Kayağı Kulüpler Arası Gençler ve Büyükler Şampiyonası Kocatepe Spor Kompleksinde bulunan Su Sporları merkezinde düzenlendi. Birbirinden heyecanlı ve çekişmeleri anlara sahne olan müsabakalarda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Ödüllerini Müdür Kasapoğlu verdi

Genç kadınlar 11-14 yaş 1. Grupta Saadet Sena Seda, 2. Grupta Mola Tuncel birinci oldu. Genç erkekler 11-14 yaş 1. Grupta Osman Bozahmetoğlu birinci, 2. Grupta Kamil Eren Şimşek birinci, 3. Grupta Arda Kuçbay birinci oldu. Büyük kadınlar 15-17 yaş grubunda Ayşegül Yavuz, büyük erkeklerde Mehmet Can Özçilsal birinci oldu. Büyük kadınlar 18 üstü yaş grubunda Hanife Bulut, erkeklerde ise Süleyman Atlı birinci oldu. Müsabakalar sonucunda derece elde eden sporculara madalya ve kupaları; Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve federasyon yetkilileri tarafından verildi.

Türkiye Su Kayağı Kulüpler Arası Gençler ve Büyükler Şampiyonası’na yönelik olarak açıklamalarda bulunan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Afyon’da sukay uzun aradan sonra bir Türkiye Şampiyonasına şahit oldu. Buradaki sporcuların aday milli takıma seçilmesi de bize çok büyük onur verdi. Dolayısıyla burada Büyük Taarruz’un 100.Yıl anısına 100 sukay sporcumuzla beraber burada 2 gün çok güzel bir şampiyonaya şahit olduk. En sonunda da madalya törenine katıldık. Federasyon başkanımız bize söz verdi, bir Türkiye Şampiyonası eğer kriterler uyarsa da Avrupa Şampiyonasını Afyonkarahisar’a verebileceğini biz de alt yapı eksikliğini tamamlayacağımızı belirttik. Uzaktan yakından gelen misafirlerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. Su kayağını Afyonkarahisar’ın gündemine taşıdıkları için gelen misafirlerimize de teşekkür ediyorum. Emeği geçen federasyon yetkililerine ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.