Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Yeni̇ Akademi̇k Yılda Öğrenci̇lere Tavsi̇yeler

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ (ESOGÜ) EĞİTİM FAKÜLTESİ MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. ERSİN KARADEMİR, ESOGÜ KURUMSAL İLETİŞİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİNİN HAZIRLADIĞI ESOGÜ GÜNDEM PROGRAMINA KONUK OLARAK ÖĞRENCİLERE SESLENDİ, AKADEMİK YILDA YAPILABİLECEKLERE İLİŞKİN TAVSİYELERDE BULUNDU.

Yeni̇ Akademi̇k Yılda Öğrenci̇lere Tavsi̇yeler
2

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ersin Karademir, ESOGÜ Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezinin hazırladığı ESOGÜ Gündem programına konuk olarak öğrencilere seslendi, akademik yılda yapılabileceklere ilişkin tavsiyelerde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

Pandeminin etkilerinin azaldığı yeni bir eğitim öğretim yılının başladığını söyleyen Doç. Dr. Karademir bölümle yakın temas halinde olmanın, derslere düzenli ve verimli çalışmanın, not ortalamasını yüksek tutmanın önemini anlattı. Sadece bir diplomaya bağlı kalmanın istenen bir mezun profili olmadığını söyleyen Doç. Dr. Karademir öğrencileri üniversitenin çeşitli olanaklarından faydalanmaya çağırdı. Öğrenci kulüplerine üye olmanın sosyal tarafı geliştirdiğine, kariyere katkı sağladığına, çok yönlülüğü ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirdiğine dikkat çeken Doç. Dr. Karademir öğrencileri sadece üniversitenin değil, Eskişehir’in olanaklarından faydalanma, kendilerini olabildiğince geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.