Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Vali Yiğitbaşı gençlerle buluştu

Vali Yiğitbaşı gençlerle buluştu
2

Afyonkarahisar Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sultandağı Gençlik Kampı’nda kamp yapan, farklı illerden Türkiye Gençlik Vakfı üyesi 102 gençle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden, kamp memnuniyetleri hakkında bilgi alan Valimiz Yiğitbaşı, sorulan sorulara da yanıt verdi.

Kurumsal Web Tasarım

AFYONKARAHİSAR (İGFA) – Türkiye’nin en gözde kamplarından olan, sunduğu imkânları ile gençlerin uğrak noktalarından olacak Sultandağı Gençlik Kampı haziran ayı itibariyle kapılarını açtı. İlk misafirlerini ağırlayan Sultandağı Gençlik Kampı’nda şu günlerde farklı illerden Türkiye Gençlik Vakfı üyesi 102 genç kamp yapıyor.

Gençlerin daveti üzerine Sultandağı Gençlik Kampı’na giden ve onlarla söyleşi yapan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Valilik görevi, kadın vali olmamın avantaj ve dezavantajları, sorumlulukları, meslek seçimi, hedefleri gibi birçok farklı konuda hem soruları yanıtladı hem de gençlere tavsiyelerde bulundu.

Kendinizi iyi tanıyın, yapabileceğiniz mesleğe yönelin, hayal kurmaktan vazgeçmeyin, çok okuyun diyen Vali Yiğitbaşı, gençlerin görüşlerinin ve isteklerinin kendisi için önem taşıdığını ifade etti. Hayatı boyunca hep sorumluluk sahibi ve zoru seven bir insan olduğunu söyleyen Vali Yiğitbaşı, gençlere sorumluluk almaktan korkmamalarını ve kendi istedikleri ve yapabileceklerine inandıkları mesleği seçmelerini tavsiye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.