Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

VakıfBank, üst üste 10. kez yarı finalde

VakıfBank, üst üste 10. kez yarı finalde
2

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında, Polonya temsilcisi Developres Rzeszow’u 3-0 mağlup etti.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Son Dünya, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası Şampiyonu VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam ediyor.

Tarihinde 4 kez CEV Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan ve bu turnuvayı en çok kazanan iki takımdan biri olan sarı-siyahlılar, ilk maçta deplasmanda 3-2 yenildiği karşılaşmanın rövanşında Polonya temsilcisi Developres Rzeszow’u 3-0 yenerek üst üste onuncu, toplamda ise 14. kez yarı finalde boy gösterme hakkı elde etti.

Sarı-siyahlılar böylece CEV Şampiyonlar Ligi’nde 10. kez üst üste yarı finale yükseldi. VakıfBank’ta Isabelle Haak 28 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken İsveçli yıldız bu performansıyla karşılaşmanın en değerli oyuncusu da seçildi.

VakıfBank böylece yarı finalde Fenerbahçe Opet’in rakibi oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.