Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

VakıfBank CEV Şampiyonlar Ligi’nde final için avantaj peşinde

VakıfBank CEV Şampiyonlar Ligi’nde final için avantaj peşinde
2

4 şampiyonlukla “Avrupa’nın en büyüğü” unvanını en çok alan 2 ekipten biri olan VakıfBank, 5. CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yolunda yarı final karşılaşmasına çıkıyor. Sarı-siyahlılar, yarı final ilk maçında 31 Mart Perşembe bir diğer Türk temsilcisi Fenerbahçe Opet’i ağırlayacak. VakıfBank Spor Salonu’ndaki karşılaşma 19.00’da başlayacak.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA)– Son Dünya, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası Şampiyonu VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde 8. kez finale yükselmek için yarı final mesaisine başlıyor. Turnuva tarihinin 4 şampiyonlukla en çok zafer yaşayan ve 7 final ile finalde en çok boy gösteren ekibi olan VakıfBank, yarı final ilk maçında 31 Mart Perşembe, 19.00’da Fenerbahçe Opet’i ağırlayacak.

Karşılaşma ile ilgili konuşan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Çok zorlu bir maç bizleri bekliyor. Bugüne kadar gördüğüm en iyi hücum takımlarından birine karşı oynayacağız. Hazır olmalı ve rakibimizi iyi analiz etmeliyiz. Takımımızın yüzleşeceği bu sıkı mücadele için heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

VakıfBank’ın Brezilyalı yıldızı Gabi de karşılaşmanın zorluğuna değinirken, “Fenerbahçe Opet tanıdığımız bir rakip. Dolayısıyla bu maçın ne denli zor olacağını biliyoruz. En büyük avantajımız ilk maçın sahamızda olması. Taraftarlarımızın da desteğiyle ikinci maç için avantajlı bir sonuç almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.