Dolar 32,5224
Euro 34,9062
Altın 2.438,38
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Bizim Çocukların gruptan çıkması mucizelere kaldı!

Bizim Çocukların gruptan çıkması mucizelere kaldı!
2

Bizim Çocukların gruptan çıkması mucizelere kaldı! A Grubunda 0 puanı bulunan ve iki maçta gol bile atamayan Bizim Çocukların son 16’ya çıkma ihtimali mucizelere kaldı. Bugün oynanacak olan İsviçre maçını almamız da yeterli olmayacak. Diğer gruplarda oynanacak her maç bizi çok yakından ilgilendiriyor. İspanya’nın yenilmesi, Ukrayna’nın Avusturya’yı farklı yenmesi gibi zor sonuçları bekleyeceğiz.

Kurumsal Web Tasarım

EURO 2020’ye final oynama hedefiyle geldik ama ilk iki maçımızda da gol bile atamayıp, 0 çektik. Ancak Milli Takım’ın gruptan çıkmak için çok az da olsa bir ihtimali var. ‘Mucizelerin takımı’ denilen Ay-Yıldızlılar daha önce böyle ihtimallerin içinden çıkmayı başardı.

Bizim Çocuklar

İsviçre Galibiyeti Yetmiyor

Gruptan çıkabilmemiz için İsviçre’yi yenmemiz gerekiyor. Belçika’nın Finlandiya’yı farklı bir şekilde yenmesi, Ukrayna’nın Avusturya’yı farklı yenmesi, Hırvatistan-İskoçya maçının berabere bitmesi, İspanya ve Polonya’nın kaybetmesi, Fransa’nın Portekiz’i farklı yenmesi, Macaristan’ın kazanamaması gerekiyor. Bu ihtimallerin gerçekleşmesine sosyal medyada ‘imkansız’ yorumları yapıldı. Ama unutmamak gerekir ki futbolda her şey olabiliyor. Haydi bizim çocuklar!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.