Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Umuttepe Yerleşkesi’ndeki yürüyen merdiven bakıma alındı

Umuttepe Yerleşkesi’ndeki yürüyen merdiven bakıma alındı
2

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehit Polis Serdar Gökbayrak Üst Geçidi’nde yürüyen merdiveni bakıma aldı. Yürüyen merdiven 25 gün hizmet veremeyecek.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde inşa ettiği 113 asansör ile 31 adet yürüyen merdivenin periyodik bakımlarını güvenli bir şekilde yaparak vatandaşların ulaşım konforunu arttırıyor.

Periyodik bakımların yanı sıra kullanım hatasından dolayı asansörlerde çıkabilecek arızalara da anında müdahale eden ve onarım hizmeti sunan Büyükşehir ekipleri, ‘Mutlu şehir Kocaeli’ vizyonu doğrultusunda vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde yürüyen merdivenler ile asansörleri kullanması için görev yapıyor.

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüyen merdiven ve asansörlerin hizmet kalitesini arttırmak amacıyla Umuttepe Yerleşkesi B Kapısı önünde bulunan Şehit Polis Serdar Gökbayrak Üst Geçidi’nde yürüyen merdiveni bakıma aldı. Pano içerisindeki elektrik kontaklarının yönlerini değiştiren bir anahtar sistemi olan komponentlerin zamanla deforme olduğunu tespit eden ekipler, hemen harekete geçerek yürüyen merdiveni bakıma aldı. Bu kapsamda yürüyen merdivende elektrik tesisatı ve pano değişimi yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.