Dolar 32,3819
Euro 34,6756
Altın 2.409,29
BİST 10.108,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 15°C
Cts 12°C

Uludağ Enerji ailesi iftarda buluştu

Uludağ Enerji ailesi iftarda buluştu
2

Uludağ Elektrik dağıtım ve perakende şirketleri, geleneksel hale getirdiği Ramazan buluşmalarında çalışanlarıyla Bursa’da iftar yaptı. Merinos AKKM’de yaklaşık 2 bin kişiyi bir araya getiren programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA İGFA- Uludağ Elektrik şirketleri, kurum aidiyetini pekiştirmek ve Ramazan Ayı’nın getirdiği birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak amacıyla her yıl çalışanlarıyla her yıl olduğu gibi bu yılda iftar sofrasında bir araya geldi. 

Şirketin bu yıl düzenlediği iftar programının en geniş kapsamlısı Bursa’da gerçekleştirildi. İftara Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac,  UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı’nın yanı sıra yöneticiler, Uludağ Elektrik çalışanları, aileleri ve basın temsilcileri de katıldı. 

Programın ev sahipliği konuşmasını yapan Uludağ Elektrik CEO’su İsmail Ergüneş , “Öncelikle her birinize bu güzel Ramazan akşamında iftar davetimize katıldığınız için çok teşekkür ederim. Mübarek Ramazan ayınızı kutlar, iftar davetinde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Hepiniz hoş geldiniz.

Bildiğiniz üzere 2022 Uludağ Enerji ailesi için yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Dağıtım ve perakende şirketlerimizle ile birlikte örnek bir kuruluş ve hizmet bölgesi haline getirdiğimiz markamızı bundan sonraki süreçte de el birliğiyle çok daha ilerilere taşıyacağınıza inancımız sonsuz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.