Dolar 32,4771
Euro 34,6869
Altın 2.407,68
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Uluçay’ın ekstrem spor projeleri turizm potansiyelini de arttıracak

Uluçay’ın ekstrem spor projeleri turizm potansiyelini de arttıracak
2

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ekstrem spor projeleri ‘Dağcılık’ ve ‘Yamaç Paraşütü’ ile ilgili açıklamada bulundu. Uluçay açıklamasında, “Ekstrem sporlarımızın desteklenmesiyle birlikte, şehrimizin turizm potansiyelinde de artış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Uluçay açıklamasında, “Dağcılık sporunu desteklemek amacıyla Afyonkarahisar’ımızın etkileyici dağlık bölgelerine daha fazla turist ve sporcu çekmesini hedefliyoruz. Dağcılık sporunu geliştirerek şehrimizdeki potansiyeli en üst seviyede tutacağız. Yetişkinler için ayrı çocuklar için ayrı yapay tırmanma duvarları inşa edeceğiz. Bir diğer ekstrem spor yamaç paraşütünün de Afyonkarahisar’ımızın muhteşem manzaraları eşliğinde yapılmasını sağlayacağız. Bal Ormanı içerisine yapılacak tesis ve düzenleme ile yamaç paraşütünü destekleyeceğiz. Afyonkarahisar’ımızın eşsiz doğasını yamaç paraşütü tutkunlarıyla buluşturarak hem spor turizmini canlandıracak hem de bölge ekonomisine katkı sağlayacağız” dedi.

Uluçay açıklamasına şöyle devam etti; Afyonkarahisar’ımızın doğal güzelliklerini turizm ve spor alanında değerlendirecek vizyon ortaya koyacağız. Ekstrem sporlarımızın desteklenmesiyle birlikte, şehrimizin turizm potansiyelinde de artış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.