Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
16°C
Hafif Yağmurlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 21°C

İzmir Çiğli’de ‘Gençlik Birimi’ kuruluyor

İzmir Çiğli’de ‘Gençlik Birimi’ kuruluyor
2

İzmir’de Çiğli Belediyesi, gençlere yönelik hizmet ve projelerin tek bir merkezden yürütülmesi amacıyla Gençlik Çalışmaları Birimini kuruyor.

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR (İGFA) – Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü öncülüğünde gerçekleştirilen Nisan ayı olağan meclis toplantısının ana gündem maddesi encümen ve komisyonların belirlenmesi oldu. Meclis görüşmesinde gençlerin belediye hizmetlerinden daha aktif yararlanabilmesi adına Gençlik Çalışmaları Biriminin kurulması kararı da alındı.

Gençlik Çalışmalar Birimi hakkında bilgi veren Başkan Gümrükçü, Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten en fazla etkilenen kesimlerin başında gençlerin geldiğine dikkati çekerek, “Gerek eğitim gerek sosyalleşme anlamında ciddi sıkıntıları var. Umudunu yitiren gençlerimiz geleceğini yurtdışında planlamak üzere ülkemizi terk ediyor. Çiğli olarak bizde önemli bir genç nüfusa sahibiz. Dershane, burs, üniversite eğitimini başka şehirlerde alacak öğrencilere bavul desteği ve düzenlediğimiz sportif etkinliklerle gençlerimize birçok farklı konuda hizmet sunuyoruz. Gençlerimizin bu hizmetlere ulaşılabilirliğini kolaylaştırmak ve hizmet çeşitliliğini artırmak amacıyla Gençlik Çalışmaları Birimini kurma kararı aldık. Gençlerimizin umudunu yeniden yeşertmek ve ülkemizin geleceğini onlarla şekillendirmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.