Dolar 32,3769
Euro 34,7725
Altın 2.403,47
BİST 10.154,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 11°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Lazer Kesim Makinelerinin Özellikleri

Lazer Kesim Makinelerinin Özellikleri
2

Lazer kesim makinesi imalat sektöründe sıklıkla metal kesmek için kullanılan önemli bir makinedir. Bu araçlar sayesinde metal plakalar veya saclar istenilen ölçü ve geometrilerde kesilebilirler. Bu makinelerin imalatı da tecrübe isteyen bir iştir. MVD Makine uzun yıllardır makine imalatı konusunda ün yapmış önemli bir firmadır. Makine imalat sektörü bir ülkenin gelişmesine önemli derecede katkı sağlayan bir sektördür. MVD Makine üretmiş olduğu makineler sayesinde ülkemize önemli derecede katma değer sağlar. Bu katma değer sayesinde ülkemizin ihracat gelirleri de artmaktadır. Firma hem yurt içerisinde hem de yurt dışında aktif olarak görev yapar. Üretmiş olduğu makineler daima mukavemetli ve sağlamdır. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde programlanması da oldukça kolaydır. Böylelikle makineyi kullanan operatörlerin de beğenisini kazanır.

Kurumsal Web Tasarım

Lazer Kesim ve Plazma Kesim Makineleri

Lazer cnc ve plazma cnc makineleri işleyiş olarak birbirlerine oldukça benzer. İki makine de metal sac plakaların kesiminde kullanılırlar. Metal plakalar standart bir biçimde üretilirler. Belirli uzunluk, genişlik ve kalınlığa sahiptirler. Sanayi de kullanılması amacıyla bu plakaların uygun ebatlarda kesilmesi gerekir. Lazer kesim makineleri daha düşük kalınlığa sahip plakaların kesiminde daha iyi sonuçlar vermektedir.

Lazer kesim makineleri imalatını yapan MVD Makinenin ünü yurt dışına kadar gitmektedir. Firma yapmış olduğu imalatlarda kaliteyi daima ön planda tutar. Hâl böyle olunca da makine imalatı işlemlerimde müşteri memnuniyetini daima sağlar.

Lazer CNC Makineleri Hakkında Bilgi Almak İçin: https://www.mvd.com.tr/tr/urunler/fiber-laser-ilaser

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.