Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 22°C

Altın Kolye ve Küpeler Nasıl Kombinlenir?

Altın Kolye ve Küpeler Nasıl Kombinlenir?
2

Altın kolye modelleri kombinlerken pek çok kişi bu konuda zorluk yaşayabilir. Altın kolyelerde seçenekler fazla olduğu için kişi kombinini seçerken bu modele göre bir tercih yapabilir. Minimal ve zarif ince tarzı altın kolyeler spor kıyafetlerle her zaman kombinlenebilir. Günlük yaşamda rahatlıkla tercih edilebilir. Daha taşlı ve biraz daha gösterişli modeller ışık günlerde klasik abiyeler ya da daha resmi kıyafetlerle de kullanılabilir. Özel günlerde daha gösterişli altın kolyeler rahatlıkla tercih edilebilir. Aynı zamanda bu tarz altın kolyeleri yine Gold taştı çantalarla kombinlemek de oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkarır.

Kurumsal Web Tasarım

Altın küpe kombini yaparken de yine kolyelerle uyumlu olabilecek tarzda güzel bir küpe tercihi yapılabilir. Altın küpelerde spor tarzda modellerde fazla olduğu için günlük kullanımda da her zaman tercih edilebilir. Spor kıyafetlerle cinlerle hatta boyfriend pantolonlarla her zaman altın küpeler kullanılabilir. Bu şekilde spor şık tarzı bir arada yürütmek oldukça hoş bir görüntü sağlar.

Altın küpe ve altın kolye modellerinde hem spor hem şık tarzda hem gösterişli modellere sahip olabilmek için Çetinoğlu Kuyumculuk adresini ziyaret edebilirsiniz.

Altın Bileklikte En Şık Tercihler

Altın bileklik modellerinde şık ve güzel bir tercih yapmak için her zaman doğru bir adresten alışveriş yapmak gerekir. Bilekliklerde hem şık hem de spor tarzda pek çok modeller mevcuttur. Aynı zamanda deri seven kişiler için altın bileklikleri modelleri de bulunuyor. Ayrıca bu altın bileklik modellerinde taşlı olan ya da tamamen zincir görünümde olan spor tarzda günlük kombinleri de uygun pek çok seçenek bulunuyor. Genelde baget tarzı olan bileklikler ve taşlı olan bileklikler Özel günlerde tercih ediliyor.

Fakat altın bilekliklerin modeli fark etmeksizin her biri hem günlük yaşamda Hem de özel günlerde rahatlıkla tercih edilebilir. Hem şık olması hem de rahatsız kullanılabilir olması ile altın bileklikleri tüm kombinlerinizi tercih edebilirsiniz. Birbirinden şık ve güzel altın bileklik modelleri ve pek çok altın aksesuarlar için Çetinoglu Kuyumculuk sitesinden hizmet alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.