Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 21°C

Selçuklu’da Uğur Işılak rüzgarı esti

Selçuklu’da Uğur Işılak rüzgarı esti
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

KONYA (İGFA) – Selçuklu Belediyesi’nin ev sahipliğinde Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Mektebi paydaşlığında düzenlenen ve 4 gün boyunca dolu dolu geçecek olan “Anadolu Mektebi Vefatının 40. Yılında Üstad Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Programı”nın ilk akşamında sanatçı Uğur Işılak sahne aldı.  Üstadın şiirlerini bağlamasıyla bütünleştiren Işılak, seyircileri icra ettiği eserlerle coşturdu.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa Anadolu Mektebi Başkanı ve eski Tarım Bakanı Sami Güçlü,  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Selçuklu Belediyesi meclis üyeleri ve seyirciler katıldı.

Konser öncesinde seyircileri selamlayan sanatçı Uğur Işılak Konya’nın heyecanına her gelişinde şahit olduğunu dile getirerek kendisini dinlemeye gelen seyircilere gönülden teşekkür etti.

BAŞKAN PEKYATIRMACI: “ÜSTADI ANLAMAYA VESİLE OLMAKTAN MUTLUYUZ”

Selçuklu Belediyesi olarak üstad Necip Fazıl Kısakürek’i ve anlamak üzerine kurulu anlamlı  bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Üstadı anma programlarımız Konya’da başladı. Çok değerli bakanımız, Sami Güçlü’nün çok önemli katkılarıyla bu program Konya’mızda düzenlendi. Bize de ev sahipliği yapmak düştü. Ben öncelikle sayın Bakanıma teşekkür ediyorum. Böyle bir organizasyonu Konya’mızda tertip ettikleri ve Konyalı’ya bu güzellikleri sundukları için.  Tabi üstadı anlamak için dakikalar, saatler, günler yetmez. İyi ki siz varsınız. İyi ki üstadın, güzel şiirlerini, güzel nağmelere döndürdünüz çok teşekkür ediyoruz. Sağ olun, var olun.” dedi.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.