Dolar 32,2149
Euro 34,7614
Altın 2.414,28
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 12°C

Şeffaf Brandaların Tercih Edilme Nedeni Nedir?

Şeffaf Brandaların Tercih Edilme Nedeni Nedir?
2

Şeffaf brandaların en önemli özelliği dışarıdan içeriye bakıldığı zaman ya da içeriden dışarıya bakıldığı zaman cam gibi şeffaf olduğu için her iki tarafın da net bir şekilde görülmesidir. Bu sayede kötü hava koşullarında içerde kalmak zorunda olsanız bile dışardaymış gibi hissederek rahatlamanızı sağlamaktadır. Cam balkon, PVC gibi ürünlerden daha uygun olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Hem kullanışlı hem de sağlamlığı sebebi ile uzun ömürlüdür. Rüzgar, toz, güneş, yağmur, kar gibi olumsuz hava koşulları şeffaf branda sayesinde oluşturulmuş olan mekanı etkileyemediği için mekan içinde her koşulda rahatlıkla oturup dinlenmek mümkündür.

Kurumsal Web Tasarım

Şeffaf Brandanın Faydaları

Kafe, restoran, teras, kamelya, balkon, çardak, oto park alanı, çocuk oyun alanı ve benzeri pek çok alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz branda türüdür. Çabuk monte edilebilmesi ve kolay temizlenmesi ile bu tür ürünler arasında sıklıkla tercih edilmektedir. Kapatmak istediğiniz alana yapmış olduğunuz şeffaf brandayı hava koşulları doğrultusunda istediğiniz zaman kapatıp havanın olumlu şartlarından etkilenmeyi önleyebilir istediğiniz zaman da kaldırarak içinde bulunmuş olduğunuz dış mekanın tadını çıkarmanız mümkündür.

Şeffaf Kamelya Brandasının Kullanım Alanları

Müstakil ev bahçelerinde, villalarda, apartman bahçelerinde, büfe, kafeterya ve diğer işletmelerin önlerinde olumsuz hava koşullarından korunmak amacı ile şeffaf kamelya brandaları kullanılmaktadır. Yağmur, sıcak, rüzgar gibi olumsuz hava koşullarının etkisine karşı ihtiyaç duyulan her alan için uygun olan şeffaf branda çeşitleri rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Şeffaf brandacı sitesi olarak şeffaf kamelya brandaları ile dayanıklı yapısı ve geniş renk seçenekleri sunarak ihtiyaçlarınızı kapsamlı bir şekilde karşılamaktadır. Şeffaf kamelya brandası istenilen her ebatta üretilebilmektedir. Dekoratif şık bir görünüm sağlamasının yanı sıra kaliteli iskelet yapısı ve sağlam şeffaf brandası ile uzun süre kullanım imkanı sunar. Şeffaf kamelyanın diğer ismi şeffaf kış bahçesi olarak geçmektedir. İsteğe göre fermuarlı ya da roketli tokalar yardımı ile dört tarafı açılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcıların istediği şekilde açılıp kapanabilmesi sayesinde çok fonksiyonel bir kullanım imkanı sunar. Tüm hava şartlarına karşı kaliteli ve sağlam branda yapısı ile karşı koyabilmektedir.

Şeffaf kamelya brandası görüntüsü, kalitesi, sağlamlığı ve cam balkona göre daha uygun fiyatlı olması ile son zamanlarda yaptırmak isteyen pek çok kesim ve özellikle de işletme sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Şeffaf Branda Metrekare Fiyatları

Şeffaf branda m2 fiyatları yapılması istenilen ürünün farklı özelliklerine göre değişiklikler göstermektedir. Genellikle ürünün ölçüsüne göre değişiklik gösteren fiyat, ihtiyacınız olan farklı ürün özelliklerini de göz önünde bulundurularak oluşturulur.  Şeffaf branda fiyatları konusunda Şeffaf brandacı site adresinden bize ulaşabilir ve bizden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı tüm ürünlerimizi inceleyip bu ürünlerle ilgili fiyat bilgisi almak için bizimle iletişime geçin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.