Dolar 32,5272
Euro 34,7165
Altın 2.486,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Sevilen Mom Jean Pantolonlar

<strong>Sevilen Mom Jean Pantolonlar</strong>
2

Giyim sektöründe her geçen gün yenilenen jean pantolon modellerine mom jean modelleri de eklenmiştir. Hemen her markanın mom jean pantolon modelleri bulunur. Kalıbıyla, yapısıyla farklı renkleriyle hemen her üst giysisiyle rahatlıkla kombinlenebilen mom jean pantolonlar, her kadının fiziğine uyacak şekilde tasarlanmaktadır. Yaz kış demeden her mevsim rahatlıkla kullanılabilen jean pantolon modelleri arasında yer alan mom jeanlar 90’lı yıllarda özellikle Avrupa’dan sonra ülkemizde de yerini almıştır.

Kurumsal Web Tasarım

90’lı yıllardan sonra yeniden mom jean pantolon modasının geri gelmesi ile bu pantolonları rahatlıkla spor tarz üstlerle ve spor ayakkabılarla kombinleyerek rahat ve bir o kadar da şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Mom Jean Modelleri

Mom jean kadın modelleri arasında özellikle farklı seçeneklerle karşılaşılması mümkündür. Zira kadın jean modellerinde yüksek belli mom jean pantolon çok revaçta olmasına rağmen kimi kişilerin tercihi olan orta bel mom jean pantolonlarda üretilmektedir. Yüksek bel, Orta Bel, Dar paça jean, geniş paça gibi tüm modelleri https://www.mizalle.com/mom-jean-pantolon sitesinden bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.