Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Kuruluş Osman 58. bölüm full izle! 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 58. bölüm full izle! 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
2

Kuruluş Osman 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman 58. son bölümde ne oldu? ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman bu akşam heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemini anlatan dizinin bu akşamki bölümüne Osman Bey’in Bala Hatun ile ilgili verdiği karar damga vurdu. Peki Kuruluş Osman 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurumsal Web Tasarım
Kuruluş Osman

KURULUŞ OSMAN 58. BÖLÜM

Şeyh Edebalı’nın araya girerek Osman Bey ve Umur Bey arasındaki olası çatışmayı önlemesinin ardından; Umur Bey, Togay’a saldırmaktan vazgeçer. Umur Bey’in gelmemesi üzerine Togay’ı tuzağa düşürme planı bozulan Nikola, Osman Bey ve Togay arasındaki barışı bozmak için harekete geçer.

Osman Bey, Göktuğ ve Alpleri elçi göndererek Togay’a anlaşmaya sadık kalacağını bildirirken; Şeyh Edebalı, evlilik konusunda Umur Bey’i ikna etme görevini üzerine alır. Osman Bey ise Şeyh Edebalı’nın tavsiyesini beylerle istişare ettikten sonra Malhun Hatun’la evlenmeye karar verdiğini Bala Hatun’a açıklar.

Malhun Hatun, Osman Bey’in kendisi ile evlenmek istemesine ne tepki verecek? Umur Bey, Osman Bey’in kızıyla evlenmesine razı olacak mı? Bala Hatun, Osman Bey’in evlilik kararını nasıl karşılayacak? Nikola, Togay’ı kışkırtmak için nasıl bir oyun kuracak? Togay, Osman Bey’den intikam almak için beklediği fırsatı ele geçirebilecek mi? Şeyh Edebalı, Umur Bey’i Osman Bey-Malhun Hatun evliliğine ikna edebilecek mi?

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait ve genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında çarşamba akşamları yayında olmaya devam edecek.

Diziden bir kesit video:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.