Dolar 32,3440
Euro 34,8772
Altın 2.374,71
BİST 10.199,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Sanayi çarkları dönmeyi sürdürecek

Sanayi çarkları dönmeyi sürdürecek
2

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin (UİB) şubat ayı ihracatı, 2 milyar 777 milyon 98 bin dolar olarak gerçekleşti.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – UİB’in 2023 şubat ayı ihracat rakamları açıklandı. Şubat ayındaki ihracatı 2,8 milyar dolar olan UİB’in, yılın ilk iki ayındaki ihracatı ise artışla 5 milyar 607 milyon dolar oldu.

 UİB Koordinatör Başkanı Baran Çelik, “Şubat ayı başında yaşadığımız ve ülkemizi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, ailelere ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Yaralarımızı sarmak için dayanışma ruhu ile hareket etmeye devam etmeliyiz. Diğer yandan afetin maddi hasarları da çok büyük. Bu nedenle ekonomik açıdan da güçlü olmayı ve maddi yıkımın boyutunu minimuma indirmek için var gücümüzle çalışmayı sürdürmeliyiz. Sanayi çarklarımız üretim ve ihracat için dönmeye devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.