Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Eskişehir’de intihar girişimi

ESKİŞEHİR’DE BİR BİNANIN EN ÜST KATINA ÇIKAN VATANDAŞ İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNURKEN, O ESNADA BİR VATANDAŞIN BİNANIN GİRİŞİNİ UMURSAMAZ ŞEKİLDE SÜPÜRDÜĞÜ GÖRÜLDÜ.

Eskişehir’de intihar girişimi
2

Eskişehir’de bir binanın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaş, polisin ikna çalışmaları sonrası kurtarılırken, olay esnasında çevredeki birçok kişinin fotoğraf ve video çekme çabası, bir görevlinin de umursamaz şekilde bina girişini temizleme çalışması ilginç görüntüler oluşturdu.

Kurumsal Web Tasarım

İsminin Ahmet E. olduğu öğrenilen bir vatandaş, henüz bilinmeyen bir sebeple İki Eylül Caddesi’nde bulunan 7 katlı bir binanın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Sabah 10.45 sularında binanın otopark bölümüne çıkan vatandaş, en üst kattaki açık beton bölüm üzerine çıktı. Durumun fark edilip ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, kısa süre içinde binanın altına branda gererek muhtemel bir düşmeye karşı önlemini aldı. Eskişehir’in en yoğun olduğu tramvay güzergâhı üzerinde bulunan intihar girişimine karşı polis ekipleri, yoğun şekilde biriken kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Polis ekiplerinin uzun ikna çabalarının ardından Ahmet E. isimli vatandaş ikna edildi ve ekiplerin yardımıyla balkondan indirildi.

Vatandaş polis merkezine götürülürken, olay sırasında ilginç görüntüler yaşandı. Bazı vatandaşlar cep telefonlarını çıkartarak fotoğraf ve video çekme çabasında olurken, bir görevlinin umursamaz şekilde intihar girişiminde bulunulan bina girişini temizleme çalışması ilginç görüntüler oluşturdu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.