Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Pazarlar ilçesinden 2 okul ’Temel Eğitim’de 10 bin okul’ projesine dahil oldu

PAZARLAR İLÇESİNDEN 2 OKUL TEMEL EĞİTİMDE10 BİN OKUL PROJESİNE DAHİL OLDU

Pazarlar ilçesinden 2 okul ’Temel Eğitim’de 10 bin okul’ projesine dahil oldu
2

Milli Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkan farklılarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla Temel Eğitim’de 10 bin okul projesine Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde 2 okul dahil edildi.

Kurumsal Web Tasarım

“Temel Eğitimde 10 bin okul Projesi ”ne Türkiye Genelinde 3 milyar liralık bütçenin ayrıldığı, projenin hayata geçtiği ve Pazarlar İlkokulu ve Pazarlar Anaokulu bu projenin içinde yer aldığı bildirildi.

Bu konuda bilgi veren Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Kağan Ulu, “Pazarlar İlçemizde ‘Temel Eğitimde 10 bin okul projesi” çerçevesinde Pazarlar İlkokulu ve Pazarlar Anaokulu yer almaktadır. İnşallah bu proje kapsamında okullarımız daha donanımlı ve öğrencilerin eğitim ile öğretimleri için iyileştirilmiş olacaktır. Bu proje kapsamında ilçemizdeki okulların dahil edildiği için Sayın Bakanımız Mahmut Özer’e şükran ve minnet duyarız. Ayrıca bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.