Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

“Pazarcı esnafımızın sıkıntılarını İYİ Kadrolarıyla aşacağız”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, “Pazarcı esnafımız perişan, pazarcı esnafımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Olgun, İYİ Parti Milletvekili adayı Sebahat Demircigediği, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle Fuar alında ziyaretlerde bulundu.

Ekonominin ne durumda olduğunu en iyi Pazar yerlerinden öğrenilebileceğini ifade eden İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun; “Semt pazarları, ekonominin bu günkü durumuyla ilgili en doğru veriyi alabileceğim yerlerden biridir. Bu ziyaretimizde gördük ki; çiftçimiz, pazarcımız, pazardan alışveriş yapan insanlarımız perişan durumda. Satıcı malını satamamaktan halkımız ise alamamaktan şikayetçi. Bu durum böyle gidemez, gitmemeli de” dedi.

EMİN OLUN SİZİ DUYUYORUM

Ziyaretlerinde, siyasetçilerin halkın sesini yeterince duymadığı yönünde şikayetler aldığını dile getiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “Emin olun sizi dinliyor, duyuyorum. 14 Mayıs seçimleri hepimize İYİ gelecek. Vatandaşımıza İYİ gelecek, esnafımıza İYİ gelecek. Milletvekili olunca bir kulağım Ankara’da bir kulağım Afyonkarahisar’da olacak. Bir gözüm Afyonkarahisar’da bir gözüm Ankara’da olacak. Size söz veriyorum esnafımızın sıkıntılarını çözmek için 24 saat çalışacağım. İYİ Parti kadrolarının bu sıkıntıların altından kalkacağını biz de biliyoruz vatandaşımız da biliyor” diye konuştu.

SICAK KARŞILAMA

Semt Pazarını ziyaretinde sıcak karşılamayla karşılaşan İYİ Partililer, vatandaşların içten geldiği gibi samimi itirafları ile karşılaştı.

Ellerine geçen maaşın haftasında kaybolduğundan dert yanan vatandaşlar; “Bayram ikramiyesi diye elimize tutuşturulan para çocuklarımızın torunlarımızın bayram harçlığı oldu. Bayram bitti para bitti. Maaşa kadar ne yapacağız inanın bilmiyoruz” diye konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.