Dolar 32,5130
Euro 34,8150
Altın 2.425,55
BİST 9.707,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Osmaneli’nde vatandaşlar iftarda buluştu

KAYMAKAM YÜKSEL ÜNAL VE BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN İNÖNÜ MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRLİKTE ORUÇLARINI AÇTILAR

Osmaneli’nde vatandaşlar iftarda buluştu
2

Osmaneli Belediyesi tarafından verilen iftar programında İnönü mahallesinde bulunan vatandaşlar bir sofrada toplandı.

Kurumsal Web Tasarım

İnönü Mahallesinde düzenlenen iftar programına, Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, İl genel meclis üyeleri, siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlahi grubu tarafından seslendirilen ilahiler, iftar öncesinde manevi bir havanın oluşmasını sağladı. Osmaneli Belediyesi olarak üzerlerindeki sorumluluk gereği halkla iç içe olduklarını ve aynı masada buluşup oruç açtıklarını söyleyen Belediye Başkanı Münür Şahin, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’da düzenlenen Mahalle iftarlarını bu güzel ayın ruhuna yakışacak şekilde organize ettik. Gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı tüm İnönü Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ederim. Mahallemizde kardeşlik, paylaşma ve bereket adına gerçekten muhteşem ve çok güzel bir manzara hakim. Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki, bizi yine Ramazan ayına ve oruçlu olduğumuz bir gün iftara kavuşturdu, İnönü Mahallemizde kardeşlerimizle birlikte, sevgi ve dostluk içerisinde iftar yapıyoruz. Biz hep birlikte beraber olarak kardeşlik ve paylaşma ruhu içerisinde bugün bir arada iftar yapıyoruz. Mahalle iftarlarının amacı birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmaktır. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah birliğimize beraberliğimize göz dikenlere fırsat vermesin. Bu aziz millet kardeşliğine ve birliğine kast etmek isteyenlere asla kucak açmaz, asla onlara meydan vermez. Kardeşlik iftarlarımıza özellikle çocuklarımızın ve bayanlarımızın gösterdiği ilgi bizi daha fazla mutlu etmektedir” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Kaymakam Yüksel Ünal ise “Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı aydır. Ülkemizin, Milletimizin ve İlçemizin her gününün böyle birlik ve beraberlik içinde olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Bu vesileyle; bu programda katkısı olan, Belediye Başkanlığımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza yönetici kadrolarıyla birlikte tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Yaklaşmakta olan Ramazan bayramınızı da kutluyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.