Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Osmaneli’nde Kütüphane Haftası kutlandı

OSMANELİ KÜTÜPHANESİNDE “KÜTÜPHANE’DE HAYAT VAR” TEMASIYLA GERÇEKLEŞEN ETKİNLİKTE, ÖĞRENCİLER KİTAP OKUDU.

Osmaneli’nde Kütüphane Haftası kutlandı
2

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Kütüphane Haftası kutlandı.

Kurumsal Web Tasarım

Osmaneli İlçe Kütüphanesinde “Kütüphane’de Hayat Var” temasıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler kitap okudu. Öğrencilere kitaplarını okuduktan sonra Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifinde bulunan zanaatkâr ahşap yakma ustası Canip Erkal ve cam süsleme ustası İrem Bozkıran öğrencilere mesleklerini tanıttı.

Kütüphane Sorumlusu Yusuf Emre Aygün, bu yıl 58’incisini kutladıkları Kütüphane Haftasında pandemi sonrası yeniden buluşmanın sevinci yaşadıklarını belirtti. Aygün, “Geçirdiğimiz zor günlerden, hayatımızı evlerimize sığdırdığımız süreçten sonra sıra ’Hayat Kütüphaneye Sığar’ ve ’Kütüphanede Hayat Var’ teması ile kültür birikimimizi arttırmaya, eğitimin, sanatın, bilimin temeli olan kitapları ve kütüphanemizi tanıtmaya, geliştirmeye ve ilçemizin dört köşesinin bu birikimden faydalanması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“Haftada birkaç kitap okumalıyız”

Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal ise, okumak kadar güzel duygu olmayacağını anlatarak, “Okumak sizleri bilgi sahibi yapar. Ufkunuzu açar. Kelime dağarcığınız arttırır. Her türlü kitabı bulabileceğimiz kütüphaneler, biz okuyucuları beklemektedir. Bizlere ödünç kitap veren kütüphaneleri sık sık ziyaret etmeli ve her şeyden önemlisi haftada birkaç kitap okumalıyız. Her zaman her yerde mutlaka kitap, dergi, gazete okuyun” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.