Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Orman işçilerine “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi

ESKİŞEHİR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI 136 İŞÇİYE BÖLGE MÜDÜR YARDIMCISI VE İSG UZMANI İSMET KIRAÇ TARAFINDAN “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ” VERİLDİ.

Orman işçilerine “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi
2

Eskişehir Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 136 işçiye Bölge Müdür Yardımcısı ve İSG Uzmanı İsmet Kıraç tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi” verildi.

Kurumsal Web Tasarım

Eğitime başlamadan önce geçen yıl yangın sezonunda Muğla ve Antalya bölgelerinde yaşanan yangın felaketlerinde şehit olan çalışma arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına yapılan saydı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Boz açılış konuşmasında, meslek şehitlerine rahmet dileyip işçi sağlığının öneminden bahsetti. Verilen eğitimlerin dikkate alınması gerektiğini ve işçi sağlığının, güvenliğinin her şeyin üstünde tutulması gerektiğini, sadece yangında değil üretimde ve her türlü orman işlerinde de işçilerin payının çok büyük olduğunu dile getirdi.

“İdari kadro her zaman işçinin yanında”

Her personelin işini titizlikle yaptığından bahseden Boz, büyük bir aile olduklarını vurgulayarak, idari kadronun da her zaman işçinin yanında hazır bulunduğunu söyledi.

Halkla iç içe olan kesimin işçiler olduğunu ve kurumun iyi bir şekilde temsil edilmesi gerektiğini söyleyen Boz, saha içinde birebir çalışan işçilerin kişisel koruyucu donanım kullanımlarının önemli olduğunu belirtti. Birlikte çalışmanın uyumundan bahseden Boz, hedeflerini büyüterek toplumda farkındalık oluşturulmasının, kurumu daha iyi yerlere taşıyacağını söyledi. Bölge Müdürü İsmail Boz, iyi bir eğitim olması dileklerini sunarak sözü sunum yapması için İSG Uzmanı İsmet Kıraç’a verdi.

Verilen aranın ardından eğitim konularına geçildi. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İsmet Kıraç bir sunu eşliğinde iş kanunu, iş güvenliği, kişisel koruyucu donanım kullanımının önemi ve can güvenliği konularını anlattı.

Eğitimin sonunda katılımcılardan gelen soruları cevaplandırarak eğitim sonlandırdı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.